Śledzie z żurawiną i cebulą
Źródło: http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2020/12/sledzie-z-zurawina-i-cebula.html
To sposób na śledzie na ostatnią chwilę. Po 2 godzinach leżakowania w słoiku można jeść. Ale oczywiście najlepsze są po 2 dniach ;-)Składniki:6 płatów śledzi solonych1 cebula3/4 szklanki suszonej żurawiny1 łyżka octu balsamicznego lub soku z cytryny3 goździki5 ziaren pieprzu1 ziele angielskieolej do zalania (u mnie rzepakowy)Sposób wykonania:1. Śledzie wymoczyć w...
Najnowsze przepisy
Delikatna, puszysta i pełna smaku focaccia z dodatkiem... ⇖ 6
Kentucky Gold – prosty domowy sos, który pasuje do wielu... ⇖ 13
Ta warstwowa sałatka na Sylwestra jest nieziemska! Lubię... ⇖ 20
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Ekspresowe rogaliki, na które ciasto składa się tylko z... ⇖ 15
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 75
Miałam do wykorzystania białka, więc szybko zrobiłam... ⇖ 60
Mega pyszny i szybki makaron. Akurat wszystkie składniki... ⇖ 70
Jak zostaje nam udko z kurczaka czy skrzydło z indyka po... ⇖ 80
Pyszny szybki wypiek, w którym zutylizujesz banany, które... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3780
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2344
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1679
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 940
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 915
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 852
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 805









































