Śledzie z żurawiną i cebulą
Źródło: http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2020/12/sledzie-z-zurawina-i-cebula.html
To sposób na śledzie na ostatnią chwilę. Po 2 godzinach leżakowania w słoiku można jeść. Ale oczywiście najlepsze są po 2 dniach ;-)Składniki:6 płatów śledzi solonych1 cebula3/4 szklanki suszonej żurawiny1 łyżka octu balsamicznego lub soku z cytryny3 goździki5 ziaren pieprzu1 ziele angielskieolej do zalania (u mnie rzepakowy)Sposób wykonania:1. Śledzie wymoczyć w...
Najnowsze przepisy
Dieta na rzeźbę to nie tylko chwilowy trend, ale kluczowy... ⇖ 3
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 15
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 18
28.11.2025 Magda Chrupiące ziemniaki po meksykańsku to... ⇖ 11
Czasami każdy z nas potrzebuje sobie osłodzić odrobinę... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Miałam do wykorzystania białka, więc szybko zrobiłam... ⇖ 36
Mega pyszny i szybki makaron. Akurat wszystkie składniki... ⇖ 51
Jak zostaje nam udko z kurczaka czy skrzydło z indyka po... ⇖ 48
Pyszny szybki wypiek, w którym zutylizujesz banany, które... ⇖ 40
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 56
Dzis zapraszam po przepis na sernik w barwach jesiennych.... ⇖ 76
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2159
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1154
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 996
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 918
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 896
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 672









































