Śledzie z żurawiną i cebulą
Źródło: http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2020/12/sledzie-z-zurawina-i-cebula.html
To sposób na śledzie na ostatnią chwilę. Po 2 godzinach leżakowania w słoiku można jeść. Ale oczywiście najlepsze są po 2 dniach ;-)Składniki:6 płatów śledzi solonych1 cebula3/4 szklanki suszonej żurawiny1 łyżka octu balsamicznego lub soku z cytryny3 goździki5 ziaren pieprzu1 ziele angielskieolej do zalania (u mnie rzepakowy)Sposób wykonania:1. Śledzie wymoczyć w...
Najnowsze przepisy
Stylizacja z motywem zebry i fioletem – propozycja na... ⇖ 7
To jedna z tych sałatek, które robi się błyskawicznie,... ⇖ 21
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 17
Jeżeli zastanawiasz się Jak Przechowywać Zakwas z... ⇖ 19
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 22
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Mega pyszny i szybki makaron. Akurat wszystkie składniki... ⇖ 44
Jak zostaje nam udko z kurczaka czy skrzydło z indyka po... ⇖ 43
Pyszny szybki wypiek, w którym zutylizujesz banany, które... ⇖ 33
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 49
Dzis zapraszam po przepis na sernik w barwach jesiennych.... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2007
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1120
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 955
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 872
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 832
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































