Najnowsze przepisy
Cześć wszystkim miłośnikom pysznego jedzenia! Dziś mam... ⇖ 25
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 10
Sałatka z rukolą i złocistym kurczakiemPożywna i łatwa... ⇖ 20
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 10
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 37
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 31
Lekka sałatka ze szparagami
W planowaniu wiosennych posiłków w Niemczech nie da się pominąć szparagów. To obowiązkowy składnik codziennych obiadów lub menu dla gości. Szparagi są o tej porze wyjątkowo chrupiące, że nadają się do spożycia po lekkim podgotowaniu. Nie wymagają, według mnie, żadnych dodatków, może poza odrobiną kremowego sosu holenderskiego. Najchętniej podaję je w takiej formie...
Przepisy z bloga
Moje przedświąteczne przygotowania zawsze są intensywne.... ⇖ 36
W odcieniach fioletu żegnam zimowe klimaty. Jestem... ⇖ 34
Kto ma ochotę na warzywno-mięsny mix na talerzu? Wszystko... ⇖ 55
Dzisiaj wskakuje na bloga ekspresowy obiad z makaronem w... ⇖ 61
Poniższy zestaw często gości na moim stole. Jest szybkim... ⇖ 47
Od kiedy zobaczyłam przyrządzanie tego dania przez mojego... ⇖ 83
Dawno nie było tu tunezyjskiego dania, co jest w moim... ⇖ 58
tNa styczniowe mrozy polecam się z obiadem w azjatyckim... ⇖ 65
Od czasu do czasu potrzebuję szybkiego dania w ciągu... ⇖ 59