Lekkie i chrupiące faworki, zwane również chrustami

Przepis na bardzo lekkie i kruche faworki. Przepis bardzo łatwy a faworki wręcz rozpływają się w ustach!Składniki:250 g mąki pszennej4 żółtkaSzczypta soli4 łyżki śmietany 18%1 łyżka octu lub spirytusuDodatkowo:Cukier puderOk 1l olejuWszystkie składniki wyłożyć na blat i zagnieść ciasto. Jeżeli ciasto będzie się kleiło zbyt mocno do rąk to można podsypać mąką....
Najnowsze przepisy
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 11
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 12
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 12
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 13
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 13
Thanksgiving wouldn’t be the same without a vibrant,... ⇖ 13
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 14
Oh, let me tell you about this delightful corn side dish... ⇖ 14
Oh, let me tell you about my absolute favorite Thanksgiving... ⇖ 12
Oh, the joy of baking cookies during Thanksgiving!... ⇖ 18
Thanksgiving is one of my favorite times of the year, and... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Przepis na pyszne i wilgotne ciasto czekoladowe z kremową... ⇖ 518
Przepis na fikuśne babeczki cytrynowe, które sprawdzą... ⇖ 460
Przepis na mięciutką karkówkę pieczoną w przepysznej... ⇖ 530
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 834
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 379
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 358
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 342
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 273