Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 3
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 34
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 35
Lemoniada z rabarbaru
Wyprobowalam troche nietypowy sposob przygotowania tego napoju gdyz zamiast ugotowac rabarbar jak na zwykly kompot, najpierw go usmazylam. Napoj wyszedl zdecydowanie bardziej intensywny w smaku :) Polecam go na letnie upaly, doskonale gasi pragnienie.500 g rabarbarucukier do smaku (ok 1/2 szkl)2 cytryny1,5 l wodygarsc swiezej mietyRabarbar umyc i pokroic w kostke. Przelozyc do rondla, zasypac cukr...
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 460
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 269
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 5291
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 482