Letnia surówka z kapusty pekińskiej
Źródło: https://smakinatalii.blogspot.com/2013/07/letnia-surowka-z-kapusty-pekinskiej.html
Sezon na warzywa w pełni, trzeba więc z niego korzystać. Dziś proponuje lekką surówkę z kapusty pekińskiej. Smacznego :)Letnia surówka z kapusty pekińskiejSkładniki:1 kapusta pekińska1 duży pomidor1 duży zielony ogórek2-3 ogórki małosolne1 czerwona papryka1 mała cebula 1 łyżeczka ziół prowansalskichsól, pieprzSposób wykonania:Kapustę drobno szatkujemy....
Najnowsze przepisy
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 16
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 12
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 21
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 17
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 25
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Sałatka leśna polana - krok po krokuSkładniki:1 duży... ⇖ 2402
SKŁADNIKI: (na 2 porcje)1 duży filet z kurczaka2 łyżki... ⇖ 2702
Hamburgery z grillowanym kurczakiem i domowymi frytkami z... ⇖ 860
Kurczak w sosie śmietanowo -porowymSkładniki:250g fileta... ⇖ 799
Ciasto czekoladowe bez jajekSkładniki:2 szklanki mąki... ⇖ 781
Sałatka z tortellini Składniki:1 opakowanie tortellini (u... ⇖ 674
Najlepsza marynata do karkówki Składniki:1 kg karkówki... ⇖ 765
Polędwiczki wieprzowe w sosie z suszonych grzybów - krok... ⇖ 898
Wkońcu postanowiłam, zakładam bloga o gotowaniu. Chce... ⇖ 543
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1632
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 672
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 576
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 563
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 465
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 438









































