Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 23
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 26
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 24
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 19
Śliwki w grzanym winie

Śliwki w grzanym winieKorzenne śliwki doskonałe jako przekąska, ale można też je wykorzystać jako dodatek do ciast. Prosta receptura, 15 minut pracy i do spiżarni. Zimą takie rarytasy smakują wybornie!Składniki:2 słoiczki od dżemu500 g śliwek bez pestek150 g cukru1/2 szklanki wody1/2 szklanki wina czerwonego półsłodkiego lub półwytrawnegokawałek kory cynamonu4 goździkiSposób wykonania:Umyte śliwki przekrawamy na pół i usuwamy pestki, ważymy. Słoiki wyparzamy....
Przepisy z bloga
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które... ⇖ 40
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 64
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 96
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 62
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 124
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1362
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 730
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 396
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 266