Magazyn Kulinarny AROMAT - wydanie 10 ...już w sieci
Źródło: https://sekretymaleiduze.blogspot.com/2017/09/magazyn-kulinarny-aromat-wydanie-10-juz.html
Juz po raz 10 mam zaszczyt i przyjemnosc zaprosic Was na premiere Magazynu Kulinarnego AROMAT, ktorego wydawca jest Lubelska Blogosfera Kulinarna. https://issuu.com/magazynaromat/docs/aromat_jesi...
Najnowsze przepisy
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 7
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 7
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 11
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 15
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 26
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 44
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 46
Vege bigos z młodej kapustyBigos kojarzy się zazwyczaj z... ⇖ 128
Latem najprostsze przepisy smakują najlepiej.Pamiętacie... ⇖ 110
Domowy napój drożdżowy – naturalna kuracja na włosy,... ⇖ 141
PULPETY DROBIOWE W KOPERKOWYM SOSIE Dziś w mojej kuchni... ⇖ 150
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 561
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 481
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 475
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 396
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 376
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 364
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 246
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 235
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234









































