Mąka gryczana

Ten rodzaj mąki jest otrzymywany po zmieleniu ziaren gryki. W smaku przypomina kaszę gryczaną. Mąka ta nie zawiera glutenu, więc jest bardzo popularna wśród alergików i osoby z nietolerancją glutenu, również diabetycy czerpią garściami z dobroczynnych właściwości tej mąki. Właściwości Autor zdjęcia: u11116 Posiada ciemną, brązową barwę dzięki czemu nadaje wypiekom...
Najnowsze przepisy
Kokosowy obłoczek bez pieczenia! Ten sernik Raffaello na... ⇖ 1
Jajka to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w... ⇖ 9
Składniki: recipe: ziemniaki około 1 kg, olej rzepakowy 3... ⇖ 12
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 12
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 16
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 16
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 851
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 300
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 820
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 306
Tort owocowy z topperem powstał z okazji dnia dziecka. W... ⇖ 861
Krem z białej czekolady to świetny dodatek do tortów i... ⇖ 792
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2126
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 328
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 326
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 278