Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 2
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 14
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 43
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 34
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 49
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 87
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 60
Makagigi
Pierwszy opublikowany przepis na ta potrawe pochodzi z 1885 roku. Makowa przekaska, czasem z dodatkiem pokruszonych drobniutko bakalii, u mnie w czystej postaci. Przepis pochodzi z mojej niedawno odnalezionej 50 letniej ksiazki kucharskiej.0,5 szklanki maku0,5 szklanki miodu60 gramow cukruewentualnie zmielone bakalie, takie jak migdaly lub orzechyMak przeplukac, sparzyc spora iloscia wrzatku (ok...
Przepisy z bloga
Delikatna, prosta i uniwersalna rolada, która spodoba i... ⇖ 514
Zapytacie co ona oszalała, wstawiła takiego przypaleńca... ⇖ 199
Dziś przepis na szybkie fit placuszki śniadaniowe. Z... ⇖ 329
Tak jak w tytule, dzięki odpowiednio dobranym składnikom... ⇖ 9607
Dwa niezwykłe dodatki sprawiają, że kotlety zmieniają... ⇖ 418
Tak, to możliwe :))), nie tylko zdecydowanie realne, ale... ⇖ 1792
Bardzo delikatny, mięciutki, błyskawiczny, siostrzyczka i... ⇖ 2708