Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 4
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 4
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z owocami Czekoladowe... ⇖ 4
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 6
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 6
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 5
Makaron con L alloro czyli makaron z sosem pomidorowym z wawrzynem i cynamonem

Nazwa dość długa a przepis krótki, robi się szybko. Przepis pochodzi z książki Bartka Kieżuna "Italia do zjedzenia".Przepis na ten makaron tak właściwie pochodzi z książki Sophii Loren, bo tam go umieściła po tym jak Gary Grant ugotował jej to danie.Wręcz oskarowa historia.W oryginale jako makaron pracuje spaghetti u mnie tagliatelle.Makaron z sosem pomidorowym.CZYTAJ...
Przepisy z bloga
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 50
Nalewka z derenia to idealny trunek na jesienne szarugi i... ⇖ 95
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 51
To pyszne danie dobre zarówno jako śniadanie albo deser.... ⇖ 50
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1750
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 883
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 459