Makaron po singapursku

Makaron po singapursku czyli noodle ryżowe z dodatkiem przyprawy curry, drobiu, owoców morza oraz warzyw. Pomimo swojej nazwy danie to nie wywodzi się z Singapuru, a jest typowe dla kuchni chińskiej. Jest to danie stir-fry, czyli takie, w którym smażymy i mieszamy smażące się składniki. Cały proces odbywa się na dużym ogniu, dzięki czemu warzywa,… The post Makaron po singapursku appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 3
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 3
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 6
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 20
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 19
Oh my goodness, have you tried *air fryer cauliflower* yet?... ⇖ 17
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 16
Let me tell you, there’s nothing quite like a bowl of... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 67
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 57
Figi zapiekane z serem feta i boczkiem to idealny pomysł... ⇖ 118
Śliwki, zarówno w słodkich wypiekach, jak i w daniach... ⇖ 73
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 774
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 320
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 275
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 198
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 195