makowiec japoński
Źródło: https://domowysmakjedzenia.pl/2020/12/14/makowiec-japonski/
[Głosów: 0 Average: 0/5]składniki:300 g maku600 g jabłek250 g cukru pudru100 g kaszy manny6 jajek (żółtka oddzielone od białek)200 g masła w temperaturze pokojowej1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia wykonanie:Mak zalewamy gorącą wodą i odstawiamy na noc do napęcznienie. Następnie zlewamy wodę i mielimy mak trzy razy. Jabłka obieramy i ścieramy na tarce o...
Najnowsze przepisy
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 3
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 3
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 5
Zima sprzyja siedzeniu w domu i jedzeniu bardziej sycących... ⇖ 12
Miałam do wykorzystania białka, więc szybko zrobiłam... ⇖ 8
Szukasz przepisów na roślinne zupy? Mam dla Ciebie aż 12... ⇖ 8
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 14
Przepisy z bloga
składniki:1 arkusz ciasta francuskiego3-4 świeże figi1-2... ⇖ 68
składniki na biszkopt czekoladowy:70 g mąki25 g kakao50 g... ⇖ 205
składniki:1 opakowanie wafli 200 g masła100 g cukru220 g... ⇖ 225
składniki na ciasto makowe na białkach:285 g białek160 g... ⇖ 400
składniki na biszkopt:70 g mąki25 g kakao4 jajka (białka... ⇖ 205
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2027
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 959
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 876
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 847
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 527









































