makowiec japoński
		Źródło: https://domowysmakjedzenia.pl/2020/12/14/makowiec-japonski/
		[Głosów: 0 Average: 0/5]składniki:300 g maku600 g jabłek250 g cukru pudru100 g kaszy manny6 jajek (żółtka oddzielone od białek)200 g masła w temperaturze pokojowej1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia wykonanie:Mak zalewamy gorącą wodą i odstawiamy na noc do napęcznienie. Następnie zlewamy wodę i mielimy mak trzy razy. Jabłka obieramy i ścieramy na tarce o...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 7
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 10
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 12
Dziś mam dla Was ekspresowy przepis na moją ulubioną,... ⇖ 17
Domowy Döner Kebab z Mięsem i Chlebem z PatelniNie musisz... ⇖ 12
Przepisy z bloga
składniki:1 arkusz ciasta francuskiego3-4 świeże figi1-2... ⇖ 51
składniki na biszkopt czekoladowy:70 g mąki25 g kakao50 g... ⇖ 180
składniki:1 opakowanie wafli 200 g masła100 g cukru220 g... ⇖ 214
składniki na ciasto makowe na białkach:285 g białek160 g... ⇖ 381
składniki na biszkopt:70 g mąki25 g kakao4 jajka (białka... ⇖ 188
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 64
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 55
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































