Najnowsze przepisy
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 9
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 15
Delikatne ale pyszne mięso idealne dla każdego? Te wymogi... ⇖ 19
Szklanka (250ml) surowej kaszy jaglanej waży około 180... ⇖ 17
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 51
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 55
Makówki

około 1 litra mleka250 maku mielonego4 łyżki cukru100 g płatków migdałowych200 g rodzynek100 moreli suszonych50 g suszonych śliwek50 g orzechów włoskich8 ml aromatu migdałowego2 białe bułki pszenneDo garnka z podwójnym dnem lub z grubym dnem wlewamy mleko(1 litr) , dosypujemy cukier i zagotowujemy . Do gotującego maku wsypujemy mak i gotujemy około 10 minut . Po upływie tego czasu dodajemy do maku rodzynki , płatki migdałowe , posiekane orzechy oraz pokrojone w kostkę śliwki...
Przepisy z bloga
50 g cukinii50 g papryki czerwonej50 g pieczarek50 g sera... ⇖ 48
1 serek wiejski 200g1 jajko4 łyżki mąki pszennej1 mała... ⇖ 79
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3312
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1818
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1233
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1229
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1098
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 928
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 763
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 721
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 614
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 603