Mango – jak można wykorzystać je w kuchni?

Ten soczysty owoc o żółto-pomarańczowym miąższu ma wielu fanów. Od kiedy stał się bardziej dostępny, zdobył serca Polaków swoim słodkim smakiem i oszałamiającym aromatem. Wiele osób preferuje spożywanie go bezpośrednio, po obraniu skóry, jednak mango można wykorzystać w bardzo wielu potrawach. Zobacz, co możesz zrobić […] Artykuł Mango – jak można wykorzystać je w kuchni? pochodzi z serwisu Wędrówki po kuchni.
Najnowsze przepisy
Domowe zapiekanki z farszem z pieczarek, cebuli, szynki... ⇖ 6
Cinnamon Rolls w Wersji Fit(*SERIA FIT*)Oczywiście,... ⇖ 14
Kremowa Fit Gorąca Czekolada(*SERIA FIT*)Kiedy temperatura... ⇖ 11
Fit Chicken Burger(*SERIA FIT*)Trudno o danie, które tak... ⇖ 14
Przepyszny sos do kanapek i wędlin. Uwielbiany jest przez... ⇖ 94
1 op ciasta filo500g szpinaku swieżego250 g sera feta lub... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Rozkoszowanie się smacznymi posiłkami i jednoczesna... ⇖ 103
Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do... ⇖ 155
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na... ⇖ 147
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 721
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 184
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 163
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 138
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 136
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 125