Mango – jak można wykorzystać je w kuchni?

Ten soczysty owoc o żółto-pomarańczowym miąższu ma wielu fanów. Od kiedy stał się bardziej dostępny, zdobył serca Polaków swoim słodkim smakiem i oszałamiającym aromatem. Wiele osób preferuje spożywanie go bezpośrednio, po obraniu skóry, jednak mango można wykorzystać w bardzo wielu potrawach. Zobacz, co możesz zrobić […] Artykuł Mango – jak można wykorzystać je w kuchni? pochodzi z serwisu Wędrówki po kuchni.
Najnowsze przepisy
Sos chrzanowy od zawsze gościł na wielkanocnym stole... ⇖ 9
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 19
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Rozkoszowanie się smacznymi posiłkami i jednoczesna... ⇖ 100
Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do... ⇖ 152
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 55
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 40
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 39
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 38
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37