Marchewka z miodem i imbirem
Źródło: http://www.kulinarnamaniusia.pl/2020/07/marchewka-z-miodem-i-imbirem.html
Dzień dobry kochani. Mam dzisiaj dla was super przepis na marchewki. Jakiś czas temu byłam ze znajomymi w restauracji i jadłam takie marchewki podane razem z ziemniakami i polędwiczkami. Tak bardzo mi smakowały, że postanowiłam je odtworzyć w domu. Składnikiem, który robi całą robotę jest imbir i miód. Te składniki sprawiają, że marchewki mają bardzo fajny smak.Marchewkę...
Najnowsze przepisy
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 7
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 23
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 21
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 26
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 25
Przepisy z bloga
KROKIETY Z PIECZARKAMI I SEREMTego dania nie może... ⇖ 24
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 35
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 67
CIASTECZKA CYNAMONOWEPyszne i bardzo aromatyczne ciasteczka... ⇖ 94
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 86
wpis sponsorowanyPlanowanie słodkości na przyjęcie to... ⇖ 101
ZUPA PIECZARKOWA Z MAKARONEMMoja ukochana zupka, ja tylko z... ⇖ 106
CIASTECZKA Z KAJMAKIEM I ORZECHAMIDzień dobry. Mam dla... ⇖ 105
SZYBKIE CIASTO Z KASZY MANNY NA ZIMNODzień dobry. Ostatni... ⇖ 326
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3086
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2162
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1507
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 760
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 718
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 709
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 686
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661








































