Marchewkowe tagliatelle ze smardzami

Smardze to jedne z droższych grzybów. Ich cena dochodzi nawet do 500 zł za kilogram. Każdy kto spróbuje dowiaduje się dlaczego, przy czym nabiera podejrzeń co do ich smaku już podczas obróbki termicznej, bo pachną wspaniale. Z uwagi na to, że są takie drogie, były też mocno poszukiwane i jako takie ostatecznie musiały trafić na listę gatunków chronionych. Obecnie jest objęty...
Najnowsze przepisy
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 5
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 4
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 17
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 12
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 18
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 17
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 48
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 51
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 77
Idealnie byłoby, gdyby danie było z makaronem lolli, ale... ⇖ 99
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2091
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 319
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 307
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 270