Najnowsze przepisy
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 3
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 12
Kotlety a la ryba po grecku to mój zupełnie nowy pomysł... ⇖ 11
Surówka z selera i marchewki do obiaduEkspresowa surówka... ⇖ 11
Surówka z młodej kapusty idealnie sprawdzi się teraz gdy... ⇖ 15
Marhapörkölt czyli gulasz węgierski z wołowiną
Moja wersja węgierskiego dania narodowego na bazie wołowiny, kolorowych papryk, polskich warzyw i aromatycznych przypraw to obowiązkowa pozycja na sycące, rozgrzewające danie jednogarnkowe. Składniki:500g mięsa wołowego2 czerwone papryki1 żółta papryka1/2 papryczkę chilli2 marchewki3 cebule3 ząbki czosnku250g passaty pomidorowej750ml bulionu wołowego4 łyżeczki papryki słodkiej2...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 428
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 508
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 495
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 483
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 652