Marokańska zupa harira z ciecierzycą. Bardzo sycąca i rozgrzewająca. PRZEPIS

Harira jest najpopularniejszą zupą w Maroku. Podobnie jak w przypadku naszego bigosu, w każdym domu przygotowuje się ją nieco inaczej. Przepis, który mamy, wypróbowaliśmy już kilka razy i zawsze wychodzi pysznie. Przepis na marokańską zupę harira Składniki: 200 gramów wołowiny niewymagającej długiego gotowania (rostbef, antrykot), 2 cebule, 3 ząbki czosnku, 1 puszka ciecierzycy w zalewie […] Artykuł Marokańska zupa harira z ciecierzycą. Bardzo sycąca i...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 10
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 13
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 364
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 361
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3775
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 417
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 647
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 824
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 353
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 319
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 271
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 260