Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 7
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 8
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 27
marokański tażin z kurczaka z czarnymi oliwkami i kiszonymi cytrynami

Zakochałam się w tażinach, zarówno marokańskich naczyniach, jak i potrawach w nich przyrządzanych.Tażin to rodzaj glinianego garnka, każdy mieszkaniec Maroka je zna i ich używa. Podobno wprowadzili je nomadowie, którzy gotowali w nich potrawy mięsne bezpośrednio na ogniu albo popiele. Tażin nadaje się doskonale do przygotowywania potraw jednogarnkowych, które wymagają wolnego i...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 495
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 431
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 518
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 437
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 409
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 472
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 490
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 449
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 505
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 267
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 80
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 77
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 66
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 66
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 66
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 62
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 58
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 58