Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 2
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 24
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 28
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Marynata octowa
1 szklanka octu spirytusowego 10%Jak zrobić marynatę octową4 szklanki wody5 łyżek cukru1 łyżeczka soliPrzyprawy: ziele angielskie – 5 sztuk, liście laurowe – 2, czarny pieprz w ziarnach – 5 ziaren, goździki – 5 sztuk, 1 łyżeczka ziaren białej gorczycy.Przygotowanie marynaty Zagotować wodę z octem, przyprawami, solą i cukrem. Gotować ok. 10 minut. W razie potrzeby...
Przepisy z bloga
Monastyrska izba, czyli drwa pod śniegiemMonastyrska izba... ⇖ 89
Rolada kokosowa bez pieczeniaRolada kokosowa to wyjątkowy... ⇖ 237
Gazpacho — chłodnik z pomidorów, ogórków i papryki... ⇖ 358
Zielona zupa z młodej pokrzywyZielona zupa z pokrzywy... ⇖ 359
Grecki sos tzatziki, czyli jogurt, ogórek, czosnek,... ⇖ 426