Marynowane tofu

Tofu to delikatny niskokaloryczny i wysokobiałkowy ser otrzymany z mleka sojowego, uwielbiany przez wegan i wegetarian. Potocznie uważa się, że nie ma on żadnego smaku, choć fachowcy twierdzą, że jest zupełnie inaczej. Ten serek wyjęty z opakowania nie smakuje niczym, istota tkwi w odpowiednim przyprawieniu tego produktu.Te białe kostki dają nam mnóstwo kulinarnych możliwości....
Najnowsze przepisy
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 9
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 7
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 13
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 13
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 109
Przepisy z bloga
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 62
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 35
Jogurtowiec z malinami i galaretką Jogurtowiec z malinami... ⇖ 42
Klasyczny hummus - błyskawiczny przepis Klasyczny hummus... ⇖ 76
Wędzone tofu Wędzone tofu - prosty przepisWegańska i... ⇖ 118
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2011
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 327
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 294
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 241
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 204