Marynowane tofu

Tofu to delikatny niskokaloryczny i wysokobiałkowy ser otrzymany z mleka sojowego, uwielbiany przez wegan i wegetarian. Potocznie uważa się, że nie ma on żadnego smaku, choć fachowcy twierdzą, że jest zupełnie inaczej. Ten serek wyjęty z opakowania nie smakuje niczym, istota tkwi w odpowiednim przyprawieniu tego produktu.Te białe kostki dają nam mnóstwo kulinarnych możliwości....
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 168
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 27
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 28
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 54
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 89
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 62
Jogurtowiec z malinami i galaretką Jogurtowiec z malinami... ⇖ 65
Klasyczny hummus - błyskawiczny przepis Klasyczny hummus... ⇖ 102
Wędzone tofu Wędzone tofu - prosty przepisWegańska i... ⇖ 141
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204