Masło czosnkowe

Domowe masło czosnkowe z dużą ilością czosnku oraz natką pietruszki, to pyszne smarowidło na pieczywo jak i dodatek do pieczonych warzyw a także mięs. Masło czosnkowe robię na bazie świeżego bądź smażonego czosnku. Do tego robionego na świeżym czosnku używam na ogół małą ilość czosnku, gdyż jego nadmiar nie jest wskazany dla żołądka. Inaczej ma… The post Masło czosnkowe appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 17
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 185
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 67
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 57
Figi zapiekane z serem feta i boczkiem to idealny pomysł... ⇖ 121
Śliwki, zarówno w słodkich wypiekach, jak i w daniach... ⇖ 73
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204