Masło Jabłkowe z Piekarnika – Korzenny Dżem, Który Robi Się Sam!

Masło Jabłkowe z Piekarnika – Korzenny Dżem, Który Robi Się Sam!Masło jabłkowe to gęsta, aksamitna konfitura, która swoją nazwę zawdzięcza „maślanej” teksturze i głębokiemu, karmelowo-korzennemu smakowi. To idealny sposób na zamknięcie smaku jesieni w słoiku. Zamiast męczyć się długim gotowaniem i ciągłym mieszaniem, proponujemy genialny trik: pieczenie! Piekarnik nie tylko skraca czas naszej pracy, ale też pięknie karmelizuje jabłka, nadając przetworowi...
Najnowsze przepisy
Inna szarlotka, niż wszystkie! Z dodatkiem mąki kokosowej... ⇖ 15
Sos paprykowy robi się ekspresowo i stanowi pyszny dodatek... ⇖ 13
Pieczone podudzia z kurczaka z warzywami – pyszny obiad z... ⇖ 21
Sernik królewski z brzoskwiniami to takie ciasto, które... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 38
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 49
Kurczak w Sosie Serowym z Brokułem (One-Pot) – Szybki... ⇖ 58
Jaglanka Pieczona z Gruszką i Cynamonem – Rozgrzewające... ⇖ 46
Placki Tureckie z Serem (Gözleme) – Efektowny Kadr Smaku... ⇖ 59
Przepisy na czasie
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 64
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 60
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 50
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 50
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 49