Najnowsze przepisy
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 16
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 6
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 22
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 24
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 30
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 26
Mazurek czekoladowo-brzoskwiniowy
Orzeźwiający, lekki i pyszny – taki jest właśnie mazurek czekoladowo-brzoskwiniowy. Bardzo łatwy przepis na Wielkanoc. Składniki na kruchy spód:1 ¾ szklanki mąki 2 żółtka 110 g masła 2 łyżki cukru pudru 1 szczypta soli Uwaga: szklanka 200 ml Z podanych składników zagniatam ciasto i wkładam na 15 minut do lodówki. Następnie rozwałkowuję na wielkość blaszki (35×30 cm) i przekładam do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto wkładam do piekarnika...
Przepisy z bloga
Pokochasz te deserki karpatka z owocami, ponieważ łączą... ⇖ 67
Po 2 miesiącach spędzonych na Sycylii oraz dodatkowych... ⇖ 56