Mazurek czekoladowo-brzoskwiniowy

Orzeźwiający, lekki i pyszny – taki jest właśnie mazurek czekoladowo-brzoskwiniowy. Bardzo łatwy przepis na Wielkanoc. Składniki na kruchy spód:1 ¾ szklanki mąki 2 żółtka 110 g masła 2 łyżki cukru pudru 1 szczypta soli Uwaga: szklanka 200 ml Z podanych składników zagniatam ciasto i wkładam na 15 minut do lodówki. Następnie rozwałkowuję na wielkość blaszki (35×30 cm) i przekładam do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto wkładam do piekarnika...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 24
Witam wszystkich serdecznie .No cóż nie wiem czy lubicie... ⇖ 16
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 16
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 27
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Te przepyszne batony owsiane z mlekiem w proszku... ⇖ 53
Wypróbuj bardzo łatwe, bezglutenowe ciasteczka z dżemem.... ⇖ 47
Łatwe i szybkie ciasto ucierane orkiszowe możesz zrobić... ⇖ 66
Ciasto gryczane z owocami to propozycja nie tylko dla tych,... ⇖ 83
Te fantastycznie łatwe i pyszne ciasteczka Florentynki... ⇖ 192
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 807
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 344
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 298
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 239
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 228