MIÓD. JAKI WYBRAĆ?
Źródło: https://karmel-itka.blogspot.com/2013/11/miod-jaki-wybrac.html
Zlocista substancja, gesta, lepka i ciagnaca. Splywa wolno po sciankach sloika. Charakterystyczna won uderza w nozdrza.Slodycz kusi, neci, az nie potrafisz sie oprzec. Siegasz lyzeczka do srodka szkla...
Najnowsze przepisy
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 2
Tarta de Santiago to pyszne ciasto z mielonych migdałów.... ⇖ 12
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Odnoszę wrażenie, rozmawiając ze znajomymi, iż podroby... ⇖ 530
Kontynuując tematykę przetworów na zimę, z naciskiem na... ⇖ 551
Mamy już październik, więc w większości przypadków... ⇖ 647
Przez wiele lat traktowaliśmy wszelkie zupy po macoszemu.... ⇖ 676
Wytrawne muffinki z suszonymi pomidorami, które dzisiaj... ⇖ 624
Z czym kojarzą się Wam krokiety? Bo mnie ewidentnie z... ⇖ 762
To kolejna receptura, która gościła niegdyś na naszym... ⇖ 811
Warzywa rządzą! Przekonujemy się o tym za każdym razem,... ⇖ 686
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 456
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 442
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 340
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 339
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 297
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 226
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 198
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 172
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 170
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 159









































