Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 10
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 62
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 43
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 64
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 61
Miękki Japoński Chleb Mleczny (z Tang Zhong)
Miękki Japoński Chleb Mleczny (z Tang Zhong) Japoński Chleb Mleczny to jeden z najdelikatniejszych chlebów za sprawą wykorzystania metody Tang Zhong (tzw.: wodnej zasmażki). Chleb jest niesamowicie miękki i zachowuje swoją miękkość i świeżość nawet przez 1 tydzień! Polecam gorąco. Kaloryczność potrawy w 100 g: 310 kcal W tym: Białka 8.21 g | Tłuszcze 7.73 g |...
Przepisy z bloga
Quiche ze Szparagami na Batatowym Spodzie Niesamowicie... ⇖ 57
Sałatka ze Szparagami i Burratą Wiosna – czas, gdy... ⇖ 56
Wegetariańska Miska z Pieczonym Tofu(do przygotowania w... ⇖ 49
Zapiekany Camembert z Figami, Orzechami i Miodem(do... ⇖ 61