Mięso na steki – jakie wybrać
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2023/01/mieso-na-steki-jakie-wybrac/
Jakość wołowiny O jakości wołowiny świadczą wiek i rasa zwierząt, sposób odżywiania, rozmieszczenie tłuszczu oraz stopień dojrzałości mięsa. Do celów kulinarnych o wiele bardziej nadaje się mięso delikatnie poprzerastane tkanką tłuszczową czyli tzw marmurkowate. Stek – z jakiej części tuszy wołowej? Z polędwicy Polędwica jest najbardziej wartościową i najdroższą częścią tuszy wołowej, gdyż stanowi … Artykuł Mięso na steki – jakie wybrać...
Najnowsze przepisy
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 10
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 19
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 11
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 15
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 28
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 45
Jedną z największych radości w otrzymywaniu pudełek... ⇖ 40
W epoce, gdy każdy symptom można natychmiast wpisać w... ⇖ 29
Ciekawa podróż śladami najbardziej tajemniczej postaci... ⇖ 46
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1941
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1108
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 944
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 861
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 818
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 512








































