Mięso na steki – jakie wybrać
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2023/01/mieso-na-steki-jakie-wybrac/
Jakość wołowiny O jakości wołowiny świadczą wiek i rasa zwierząt, sposób odżywiania, rozmieszczenie tłuszczu oraz stopień dojrzałości mięsa. Do celów kulinarnych o wiele bardziej nadaje się mięso delikatnie poprzerastane tkanką tłuszczową czyli tzw marmurkowate. Stek – z jakiej części tuszy wołowej? Z polędwicy Polędwica jest najbardziej wartościową i najdroższą częścią tuszy wołowej, gdyż stanowi … Artykuł Mięso na steki – jakie wybrać...
Najnowsze przepisy
Zima sprzyja siedzeniu w domu i jedzeniu bardziej sycących... ⇖ 2
Miałam do wykorzystania białka, więc szybko zrobiłam... ⇖ 2
Szukasz przepisów na roślinne zupy? Mam dla Ciebie aż 12... ⇖ 7
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 12
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 26
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 17
Bienenstich jest jednym z najbardziej znanych i lubianych... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 21
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 28
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 45
Jedną z największych radości w otrzymywaniu pudełek... ⇖ 41
W epoce, gdy każdy symptom można natychmiast wpisać w... ⇖ 31
Ciekawa podróż śladami najbardziej tajemniczej postaci... ⇖ 48
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2016
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 959
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 874
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 846
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































