Mięso na steki – jakie wybrać
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2023/01/mieso-na-steki-jakie-wybrac/
Jakość wołowiny O jakości wołowiny świadczą wiek i rasa zwierząt, sposób odżywiania, rozmieszczenie tłuszczu oraz stopień dojrzałości mięsa. Do celów kulinarnych o wiele bardziej nadaje się mięso delikatnie poprzerastane tkanką tłuszczową czyli tzw marmurkowate. Stek – z jakiej części tuszy wołowej? Z polędwicy Polędwica jest najbardziej wartościową i najdroższą częścią tuszy wołowej, gdyż stanowi … Artykuł Mięso na steki – jakie wybrać...
Najnowsze przepisy
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 8
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 9
Kremowy, jednogarnkowy strogonow z indyka – aromatyczne... ⇖ 15
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 32
Jedną z największych radości w otrzymywaniu pudełek... ⇖ 36
W epoce, gdy każdy symptom można natychmiast wpisać w... ⇖ 25
Ciekawa podróż śladami najbardziej tajemniczej postaci... ⇖ 36
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 803
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 742
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 678
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 419
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 329
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 319









































