Mięso na steki – jakie wybrać
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2023/01/mieso-na-steki-jakie-wybrac/
Jakość wołowiny O jakości wołowiny świadczą wiek i rasa zwierząt, sposób odżywiania, rozmieszczenie tłuszczu oraz stopień dojrzałości mięsa. Do celów kulinarnych o wiele bardziej nadaje się mięso delikatnie poprzerastane tkanką tłuszczową czyli tzw marmurkowate. Stek – z jakiej części tuszy wołowej? Z polędwicy Polędwica jest najbardziej wartościową i najdroższą częścią tuszy wołowej, gdyż stanowi … Artykuł Mięso na steki – jakie wybrać...
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 13
Nie masz czasu na długie szykowanie , a chcesz zaskoczyć... ⇖ 21
Święta Bożego Narodzenia mają w sobie coś wyjątkowego... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 50
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 50
Listopad to miesiąc, w którym jesień odsłania swoje... ⇖ 45
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 56
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 49
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 65
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1978
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1938
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1362
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 797
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 718
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 646
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 629
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 600









































