Mięso na steki – jakie wybrać
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2023/01/mieso-na-steki-jakie-wybrac/
Jakość wołowiny O jakości wołowiny świadczą wiek i rasa zwierząt, sposób odżywiania, rozmieszczenie tłuszczu oraz stopień dojrzałości mięsa. Do celów kulinarnych o wiele bardziej nadaje się mięso delikatnie poprzerastane tkanką tłuszczową czyli tzw marmurkowate. Stek – z jakiej części tuszy wołowej? Z polędwicy Polędwica jest najbardziej wartościową i najdroższą częścią tuszy wołowej, gdyż stanowi … Artykuł Mięso na steki – jakie wybrać...
Najnowsze przepisy
Paszteciki z ciasta francuskiego z serkiem, szpinakiem i... ⇖ 1
Puszysty biszkopt i delikatny krem mascarpone Miękki... ⇖ 16
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 16
Kurczak z cebulką i papryką– aromatyczne danie, które... ⇖ 14
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 18
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 35
Przepisy z bloga
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 63
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 62
Listopad to miesiąc, w którym jesień odsłania swoje... ⇖ 53
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 64
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 59
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 73
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3665
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2306
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1658
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 927
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 879
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 839
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 787









































