Mięso ze strusia - zdrowie na talerzu
Źródło: https://www.czteryfajery.pl/2018/07/mieso-ze-strusia-zdrowie-na-talerzu.html
Mieso ze strusia - zdrowie na talerzuOd setek lat ludzie polowali na strusie ze wzgledu na ich wyjatkowo delikatne i smaczne mieso, piora i skory. Nasilenie polowan doprowadzilo do tego, ze w XVIII wieku strusiom grozilo wyginiecie. W Polsce fermy strusie zaczely powstawac okolo 30 lat temu. Na dzien dzisiejszy Polska jest najwiekszym producentem i eksporterem miesa strusiego w Europie. War...
Najnowsze przepisy
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 2
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 78
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 60
Zupa krem z kalafiora prosty sposób na przygotowanie zupy... ⇖ 59
Sałatka z fetą pomidorem i ogórkiemTa sałatka z serem... ⇖ 75
Dobry prezent to taki, który wywołuje emocje, pozostaje w... ⇖ 57
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 592
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 516
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 391
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 271
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































