Mięso ze strusia - zdrowie na talerzu
Źródło: https://www.czteryfajery.pl/2018/07/mieso-ze-strusia-zdrowie-na-talerzu.html
Mieso ze strusia - zdrowie na talerzuOd setek lat ludzie polowali na strusie ze wzgledu na ich wyjatkowo delikatne i smaczne mieso, piora i skory. Nasilenie polowan doprowadzilo do tego, ze w XVIII wieku strusiom grozilo wyginiecie. W Polsce fermy strusie zaczely powstawac okolo 30 lat temu. Na dzien dzisiejszy Polska jest najwiekszym producentem i eksporterem miesa strusiego w Europie. War...
Najnowsze przepisy
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 10
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 13
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 16
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 22
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 17
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Zupa krem z kalafiora prosty sposób na przygotowanie zupy... ⇖ 28
Sałatka z fetą pomidorem i ogórkiemTa sałatka z serem... ⇖ 60
Dobry prezent to taki, który wywołuje emocje, pozostaje w... ⇖ 39
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 57
Delikatne pulpeciki w sosie pieczarkowym przepis na obiad... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 730
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 587
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 275
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 267
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218









































