Mięso ze strusia - zdrowie na talerzu
Źródło: https://www.czteryfajery.pl/2018/07/mieso-ze-strusia-zdrowie-na-talerzu.html
Mieso ze strusia - zdrowie na talerzuOd setek lat ludzie polowali na strusie ze wzgledu na ich wyjatkowo delikatne i smaczne mieso, piora i skory. Nasilenie polowan doprowadzilo do tego, ze w XVIII wieku strusiom grozilo wyginiecie. W Polsce fermy strusie zaczely powstawac okolo 30 lat temu. Na dzien dzisiejszy Polska jest najwiekszym producentem i eksporterem miesa strusiego w Europie. War...
Najnowsze przepisy
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 11
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 18
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 16
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 9
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 14
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Zupa krem z kalafiora prosty sposób na przygotowanie zupy... ⇖ 47
Sałatka z fetą pomidorem i ogórkiemTa sałatka z serem... ⇖ 66
Dobry prezent to taki, który wywołuje emocje, pozostaje w... ⇖ 48
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 65
Delikatne pulpeciki w sosie pieczarkowym przepis na obiad... ⇖ 65
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2040
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1128
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 961
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 877
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 851
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 534









































