Mięso ze strusia - zdrowie na talerzu
Źródło: https://www.czteryfajery.pl/2018/07/mieso-ze-strusia-zdrowie-na-talerzu.html
Mieso ze strusia - zdrowie na talerzuOd setek lat ludzie polowali na strusie ze wzgledu na ich wyjatkowo delikatne i smaczne mieso, piora i skory. Nasilenie polowan doprowadzilo do tego, ze w XVIII wieku strusiom grozilo wyginiecie. W Polsce fermy strusie zaczely powstawac okolo 30 lat temu. Na dzien dzisiejszy Polska jest najwiekszym producentem i eksporterem miesa strusiego w Europie. War...
Najnowsze przepisy
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 17
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 15
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 23
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Węgierska zupa rybna – oryginalny przepis na halaszle z... ⇖ 34
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 82
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 62
Zupa krem z kalafiora prosty sposób na przygotowanie zupy... ⇖ 66
Sałatka z fetą pomidorem i ogórkiemTa sałatka z serem... ⇖ 79
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1636
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 672
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 599
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 563
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 465
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 438









































