Mięso ze strusia - zdrowie na talerzu
Źródło: https://www.czteryfajery.pl/2018/07/mieso-ze-strusia-zdrowie-na-talerzu.html
Mieso ze strusia - zdrowie na talerzuOd setek lat ludzie polowali na strusie ze wzgledu na ich wyjatkowo delikatne i smaczne mieso, piora i skory. Nasilenie polowan doprowadzilo do tego, ze w XVIII wieku strusiom grozilo wyginiecie. W Polsce fermy strusie zaczely powstawac okolo 30 lat temu. Na dzien dzisiejszy Polska jest najwiekszym producentem i eksporterem miesa strusiego w Europie. War...
Najnowsze przepisy
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 11
Jutro 11 listopada czyli Dzień Niepodległości. Ale nie... ⇖ 42
Frytki z air fryer – chrupiące i złociste Chrupiące,... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Sałatka z fetą pomidorem i ogórkiemTa sałatka z serem... ⇖ 59
Dobry prezent to taki, który wywołuje emocje, pozostaje w... ⇖ 35
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 53
Delikatne pulpeciki w sosie pieczarkowym przepis na obiad... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 684
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 464
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 234
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 182
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 161









































