Śmietankowo-szpinakowy kopiec z granatem

Proste zielone ciasto, przykryte warstwą śmietanki i przełamane słodkością granata. Fajne i szybkie! Posiłkowałam się ciastem z Kwestii Smaku Co nam trzeba? Na zielone ciasto 450 g opakowanie mrożonego szpinaku (rozdrobnionego) lub 450 g świeżego 150ml oleju 200 g cukru 2 szklanki mąki pszennej (szklanka 220ml) 3 jajka 2 łyżeczki proszku do pieczenia dodatkowo- 300ml … Czytaj dalej „Śmietankowo-szpinakowy...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 54
Przepisy z bloga
Wow, dawno tak się nie bawiliśmy! Ale to nie jest... ⇖ 39
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1995
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 323
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 288
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 244
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 237
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199