Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 57
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 136
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 98
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 24
Miętowe Bavette z Limoncello
Miętowe Bavette z Limoncello, fantastyczne połączenie, makaronu Bavette, mięty, cytryny i procentów z Limoncello. Czymże jest Bavette ❓ to rodzaj makaronu, podobnego do Tagliatelle, od którego jest jednak węższy, i ma lekko wypukły kształt. Makaron ten pochodzi Genui, co od razu kojarzy się z Pesto Genovese, z którym idealnie się komponuje. Limoncello natomiast to włoski… Czytaj dalej Miętowe Bavette z Limoncello Artykuł Miętowe Bavette z Limoncello pochodzi z serwisu...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 44
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 65
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 34
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37