Miętowe kule mocy z młodym jęczmieniem,chia i bakaliami (Gluten & White sugar free)

O tym jak bardzo istotna role odgrywa blonnik w naszym codziennym jadlospisie chyba nie musze pisac. Dzisiaj przepis, ktory wymyslilam glownie z potrzeby wykorzystania sproszkowanego mlodego jeczmieni...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 7
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 13
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 11
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Dziś wykwintnie i po francusku.Czasem trzeba próbować... ⇖ 961
Moi drodzy dzisiaj chcę wam pokazać, że śniadanie nie... ⇖ 975
No to mamy wreszcie grudzien, nie wiele czasu pozostalo na... ⇖ 901
Kochani zrobilam sobie dluzsza przerwe od blogowania, bo... ⇖ 856
Zapewne wiecie, ze kocham eksperymentowac z kuchnia... ⇖ 956
Drodzy moi dzisiaj pomysl na niecodzienne sniadanie, ktore... ⇖ 1071
Ach ta pogoda!, z tropikalnych upalow zrobila sie wiosna bo... ⇖ 907
Upal nie odpuszcza, i w taka pogode oprocz niebotycznych... ⇖ 834
Niestety czas truskawek dobiega nieuchronnie konca, i... ⇖ 848
Zaczne dzisiaj wpis od pewnej anegdoty dotyczacej mojej... ⇖ 885
Moi drodzy obiecalam wam, ze na blogu bedzie duzo przepisow... ⇖ 947
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 293
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 244
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 173