Migdałowe brownie z malinami
Źródło: http://relaxtime.pl/migdalowe-brownie-z-malinami/
Migdałowe brownie to ulepszona wersja klasycznego brownie. Czyli dużo czekolady i w tym przypadku dodatek mielonych migdałów. Maliny dla fajnego przełamania smaku. Poprzez dodatek migdałów, które są dość tłuste zmniejszamy ilość masła w przepisie. Dzięki temu wychodzi nam odrobinę zdrowsza wersja. Wszyscy wiedzą, że uwielbiam ciasta czekoladowe. W tym przypadku użyłam czekolady o jeszcze większej procentowej ilości kakao, mianowicie 80%. Jednocześnie zmniejszam ilość...
Najnowsze przepisy
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 16
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 25
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 18
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 28
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 29
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Kokosowe kulki z twarogu to oczywiście pomysł na deser na... ⇖ 250
Najprostszy i najszybszy deser z banana to jeden z tych... ⇖ 265
Ciasto bez pieczenia z masą kajmakową jest odpowiedzią... ⇖ 461
Ciasto bez pieczenia ze świdośliwą, a to ci dopiero... ⇖ 484
Babka jogurtowa kawowo kakaowa to najprostsze ciasto na... ⇖ 547
Ślimaczki drożdżowe z serkiem i jabłkami to kontynuacja... ⇖ 372
Zdrowe ciastka orzechowe z 3 składników to ekspresowy... ⇖ 437
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1761
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1116
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 690
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 600
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 590
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 553
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 479
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 475
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 460
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 456









































