Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 101
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 102
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 41
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 109
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 88
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 88
Minestrone
Kuchnia wloska. Minestrone przyrzadza sie w calych Wloszech. Najbardziej znane jest minestrone po genuensku, ktore podaje sie z ekstra duza porcja gotowanych warzyw i ziolowym pesto. Te ziolowa paste mozna zamiast ziol i czosnku dodac rowniez do tej w/w zupy. W Toskanii do minestrone dodaje sie gotowana, biala fasole i grzanki z pszennego chleba. Wtedy zupa staje sie sycacym, jednodaniowym posilki...
Przepisy z bloga
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 84
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 63