Mintaj w majonezowo koperkowej panierce
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/11/mintaj-w-majonezowo-koperkowej-panierce.html
Delikatny filet z mintaja w aksamitnej panierce.Skladniki:250 g filetow z mintaja1 lyzka majonezu1 lyzka posiekanego koperku1 lyzeczka slodkiej musztardysol, pieprz4 lyzki maki4 lyzki bulki tartejolej do smazeniaPrzygotowanie: Filety osuszamy papierowym recznikiem. Kroimy na 10 cm kawalki. Majonez mieszamy z posiekanym koperkiem, sola, pieprzem i slodka musztarda. Marynujemy godzine. Make mieszam...
Najnowsze przepisy
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 5
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 35
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 46
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 52
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 54
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 55
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 64
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 595
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 516
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 391
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 271
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































