Mintaj w majonezowo koperkowej panierce
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/11/mintaj-w-majonezowo-koperkowej-panierce.html
Delikatny filet z mintaja w aksamitnej panierce.Skladniki:250 g filetow z mintaja1 lyzka majonezu1 lyzka posiekanego koperku1 lyzeczka slodkiej musztardysol, pieprz4 lyzki maki4 lyzki bulki tartejolej do smazeniaPrzygotowanie: Filety osuszamy papierowym recznikiem. Kroimy na 10 cm kawalki. Majonez mieszamy z posiekanym koperkiem, sola, pieprzem i slodka musztarda. Marynujemy godzine. Make mieszam...
Najnowsze przepisy
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 4
Tarta de Santiago to pyszne ciasto z mielonych migdałów.... ⇖ 13
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 26
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 43
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 50
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 50
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 51
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 62
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 456
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 442
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 340
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 339
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 299
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 227
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 198
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 172
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 171
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 159









































