Mintaj w majonezowo koperkowej panierce
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/11/mintaj-w-majonezowo-koperkowej-panierce.html
Delikatny filet z mintaja w aksamitnej panierce.Skladniki:250 g filetow z mintaja1 lyzka majonezu1 lyzka posiekanego koperku1 lyzeczka slodkiej musztardysol, pieprz4 lyzki maki4 lyzki bulki tartejolej do smazeniaPrzygotowanie: Filety osuszamy papierowym recznikiem. Kroimy na 10 cm kawalki. Majonez mieszamy z posiekanym koperkiem, sola, pieprzem i slodka musztarda. Marynujemy godzine. Make mieszam...
Najnowsze przepisy
Takie ciasto piekła na Boże Narodzenie nasza babcia... ⇖ 12
Surówka z kiszonej kapustyz jabłkiem, porem, marchewką i... ⇖ 7
W naszym rodzinnym domu babcia Ksenia zawsze robiła torcik... ⇖ 12
Miękka, wilgotna, pachnąca cynamonem… a na wierzchu ...... ⇖ 19
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 48
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 63
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 60
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3359
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2212
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1586
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 880
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 803
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 786
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 747
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 741









































