Miodowe przekładane śmietaną

To ciasto robilam dawno temu, nawet nie pamietam kiedy.Robie to ciasto od czasu do czasu bo jest smaczne, najlepsze na drugi dzien.Ilosc plackow do tego ciasta zalezy od wielkosci blaszki, ja uzylam mniejszej blaszki i wyszlo 5 plackow.2 1/3 szklanki maki150 g masla2 jajka3 lyzki miodu1/2 szkl. cukru1 plaska lyzeczka sodymasa smietanowa1 l smietany kremowki 30%1/2 szk.cukru pudru...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 2
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 2
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 10
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 16
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 26
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 20
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Bardzo prosty do zrobienia chlebek, jeden bez dodatków,a... ⇖ 943
Dawno nie było nic z szynkowaru, jakoś zapomniałam o... ⇖ 758
Na fb ostatnio gdzie nie zajrzysz tam bułeczki , tak więc... ⇖ 993
Rybę w panierce robiłam już nie raz, ale tym razem w... ⇖ 914
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2113
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 349
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 325
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 278
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 274