Miodownik z jabłkami - kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/12/miodownik-z-jabkami-kuchnia-podkarpacka.html
Miodownik z jabłkami - kuchnia podkarpacka Kruche placki miodowe, a pomiędzy nimi biszkopt, masa budyniowa i smażone jabłka z galaretką – oto przepis Koła Gospodyń Wiejskich z Baryczy (gmina Domaradz) na wyszukane domowe słodkości. Ciasto jest miękkie, wilgotne i delikatne w smaku. Doskonale łączy smak ciasta na miodzie ze smażonymi jabłkami. Masa budyniowa przekładana na...
Najnowsze przepisy
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 27
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i... ⇖ 56
Kentucky w domowej odsłonie: prosty przepis o niezwykłym... ⇖ 81
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 33
Cześć! Dzisiaj pieczemy puszyste pierniczki z polewą... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 35
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1043
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 618
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 537
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 522
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 461
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 422
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 410
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 305








































