Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do zapiekanki z pieczarkami i serem Dlaczego... ⇖ 2
Wprowadzenie do Pancakes z bananami i płatkami owsianymi... ⇖ 2
Smaczna, zdrowa i kolorowa surówka z kapusty pekińskiej... ⇖ 10
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 18
Prosty i szybki przepis na kaszę manną z dodatkiem jagód... ⇖ 16
Miodownik z kremem grysikowym, powidłami i kajmakiem

Dzisiaj zapraszam na miodownik na tradycyjnych, kruchych blatach. Przełożymy je kremem grysikowym i powidłami, a górę udekorujemy kajmakiem i orzechami. Przepiękne ciasto, składające się z wielu pysznych elementów. Żaden z nich nie jest dominujący, ale razem tworzą całkiem zgrabną kompozycję. Miodownik oczywiście smakuje najlepiej po kilku dniach, kiedy ciasto skruszeje...
Przepisy z bloga
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, dlatego dzisiaj... ⇖ 55
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na szybki... ⇖ 110
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na prosty, a mimo to... ⇖ 85
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na pyszny... ⇖ 239
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 498
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 399
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 320
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 107
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104