Miodownik z kremem grysikowym, powidłami i kajmakiem

Dzisiaj zapraszam na miodownik na tradycyjnych, kruchych blatach. Przełożymy je kremem grysikowym i powidłami, a górę udekorujemy kajmakiem i orzechami. Przepiękne ciasto, składające się z wielu pysznych elementów. Żaden z nich nie jest dominujący, ale razem tworzą całkiem zgrabną kompozycję. Miodownik oczywiście smakuje najlepiej po kilku dniach, kiedy ciasto skruszeje...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 13
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 21
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 69
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na bardzo prosty,... ⇖ 146
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na proste, a mimo to... ⇖ 121
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, dlatego dzisiaj... ⇖ 105
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2122
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 350
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 326
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 324
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 279
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276