Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Sernik na zimno z mango i... ⇖ 38
Wprowadzenie do przepisu na Kotlety wieprzowe w kremowym... ⇖ 34
Wprowadzenie do Frittaty z Ziemniakami, Cebulą i Bekonem... ⇖ 30
Najlepsze uszka z grzybami Uszka z grzybami to jedno z tych... ⇖ 21
Wprowadzenie do przepisu na Śledź Marynowany z Papryką i... ⇖ 23
Wprowadzenie do Zapiekanki Makaronowej z Pesto i Pomidorami... ⇖ 18
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak faszerowany serem Gouda... ⇖ 51
miodownik z masą budyniową o smaku cappuccino
składniki na ciasto miodowe:650 g mąki200 g masła60 g miodu2 jajka140 g cukru3 łyżki śmietany 18%2 łyżeczki sody wykonanie:Z podanych składników zagniatamy ciasto. Dzielimy na cztery części, wałkujemy na wymiar foremki (ok. 22×32 cm). Przekładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Każdy blat pieczemy osobno w ok. 180 st. C na kolor miodowy. Upieczone blaty […]
Przepisy z bloga
składniki:150 g drobnego makaronu1 puszka ananasa1 puszka... ⇖ 34
składniki na skorupki do orzeszków:450 g mąki70 g cukru... ⇖ 50
składniki na ciasto:120 g orzechów włoskich, zmielonych4... ⇖ 136
składniki na ciasto miodowe:500g mąki150-200 g masła120... ⇖ 59
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 5046
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 4840
Śledzie po japońsku to prosta do zrobienia, smaczna i... ⇖ 2814
Przepis na pyszną i lekką sałatkę! Czyli sałatka z... ⇖ 1921
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 1814
Prosty pomysł na świąteczny obiad, ale nie tylko, na co... ⇖ 1759
Piernikowy smaczek to przepyszne połączenie biszkoptu... ⇖ 1547
Wprowadzenie do Sernika Baskijskiego Sernik Baskijski to... ⇖ 1459
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 1202
W Wielkopolsce na wigilijnym stole obowiązkowo należy... ⇖ 1177