Miodownik z masą kajmakową i budyniową
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/miodownik-z-masa-kajmakowa-i-budyniowa/
Pyszne, świąteczne ciasto, które składa się z trzech miodowych blatów i dwóch kremów. Całość zwieńczona prażonymi orzeszkami ziemnymi z nutką czekolady. Miodownik jest obowiązkową pozycją podczas wypieków bożonarodzeniowych. Najlepiej smakuje na drugi albo trzeci dzień. Polecam! Artykuł Miodownik zmasą kajmakową ibudyniową pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 8
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 5
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 7
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 6
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 30
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i... ⇖ 75
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1109
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 619
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 539
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 523
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 465
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 422
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 410
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 306









































