Miodownik z masą kajmakową i budyniową
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/miodownik-z-masa-kajmakowa-i-budyniowa/
Pyszne, świąteczne ciasto, które składa się z trzech miodowych blatów i dwóch kremów. Całość zwieńczona prażonymi orzeszkami ziemnymi z nutką czekolady. Miodownik jest obowiązkową pozycją podczas wypieków bożonarodzeniowych. Najlepiej smakuje na drugi albo trzeci dzień. Polecam! Artykuł Miodownik zmasą kajmakową ibudyniową pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 1
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 8
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 9
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 54
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 54
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 52
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 42
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 37
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 37
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 36
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 33
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 29









































