Miruna w panierce z migdałów i parmezanu
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2013/12/miruna-w-panierce-z-migdaow-i-parmezanu.html
Jedno z naszych wigilijnych dan podczas tegorocznego swietowania.Ryba ma bardzo ciekawy smak i bardzo chrupiaca skorke. Skladniki:2 duze platy miruny ze skora2 jaja2 lyzki mlekasolpieprzbulka tartaparmezan tarty - 2 lyzkimigdaly mielone - 2 lyzkiolej rzepakowy Rybe umylam i pokroilam na mniejsze kawalki...
Najnowsze przepisy
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 7
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 17
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 38
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 142
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 33
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 33
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 45
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 51
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 88
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 82
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 332
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 221
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 142
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 115
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 97
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 56
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 49
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 47







































