Miruna w panierce z migdałów i parmezanu
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2013/12/miruna-w-panierce-z-migdaow-i-parmezanu.html
Jedno z naszych wigilijnych dan podczas tegorocznego swietowania.Ryba ma bardzo ciekawy smak i bardzo chrupiaca skorke. Skladniki:2 duze platy miruny ze skora2 jaja2 lyzki mlekasolpieprzbulka tartaparmezan tarty - 2 lyzkimigdaly mielone - 2 lyzkiolej rzepakowy Rybe umylam i pokroilam na mniejsze kawalki...
Najnowsze przepisy
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 10
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 12
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 15
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 21
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 17
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 14
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 61
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 62
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 96
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 88
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 94
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 730
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 586
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 275
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 267
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218









































