Miruna w sosie szpinakowym, z kruszonką

Ryb jemy bardzo mało i choć wiem, że nie ma się czym chwalić, to prawda jest taka, że dobra ryba kosztuje więcej niż kurczak, wieprzowina itd. Jak mam kupić te wszystkie pangi itp to wolę nie jeść. Wybór zazwyczaj pada na mirunę bez skóry, bo nie dość że naprawdę smaczna, to jeszcze nie ma ości, a przy dzieciach jest to bardzo wygodne rozwiązanie kiedy nie muszę siedzieć i...
Najnowsze przepisy
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 8
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 3
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 10
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 13
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 17
Przepisy z bloga
To ciasto marchewkowe to prawdziwa uczta dla zmysłów –... ⇖ 167
Wiosna już w pełni, więc przychodzę do Was z bukietem... ⇖ 385
W Tłusty Czwartek nie może zabraknąć u mnie pączków.... ⇖ 425
Pomysł na takie podanie sałatki wpadł mi do głowy już... ⇖ 470
Wracam po rocznej przerwie, ale kto wie na jak długo...?... ⇖ 435
Upłynęło naprawdę wiele czasu od kiedy zamieściłam... ⇖ 648
Mam dla Was kolejny pomysł na smaczny obiad, tym razem z... ⇖ 716
Kapuśniaczki. Ja znam je bardziej z farszu ze słodką... ⇖ 642
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 760
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 297
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 246
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 181
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 176