Mizeria na słodko
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2020/02/mizeria-na-sodko.html
Warto podpatrywać innych w kuchni, ich smaki, przyzwyczajenia, metody przygotowania. Nie u każdego „tradycja” znaczy to samo. I wlanie dlatego kochamy kuchnię.Składniki:500 g ogórków gruntowych2 łyżki miodu lipowego2 łyżki octu jabłkowegosól, pieprzPrzygotowanie: Ogórki obieramy, tniemy na „mandolinie”. Oprószamy solą, odstawiamy na 30 minut. Następnie odcedzamy,...
Najnowsze przepisy
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 10
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 23
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 23
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 35
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 45
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 52
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 54
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 53
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 64
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 589
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 515
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 496
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 391
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 269
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 258









































