Mizeria na słodko
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2020/02/mizeria-na-sodko.html
Warto podpatrywać innych w kuchni, ich smaki, przyzwyczajenia, metody przygotowania. Nie u każdego „tradycja” znaczy to samo. I wlanie dlatego kochamy kuchnię.Składniki:500 g ogórków gruntowych2 łyżki miodu lipowego2 łyżki octu jabłkowegosól, pieprzPrzygotowanie: Ogórki obieramy, tniemy na „mandolinie”. Oprószamy solą, odstawiamy na 30 minut. Następnie odcedzamy,...
Najnowsze przepisy
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 6
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 23
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 147
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 24
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 43
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 50
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 50
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 51
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 62
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 59
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 437
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 434
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 334
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 330
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 288
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 220
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 193
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 169
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 154
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 147







































