Mizeria
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2018/07/mizeria.html
Klasyka polskiej kuchni.Skladniki500 g ogorkow gruntowychpeczek szczypiorkupeczek koperku1 pelna lyzka majonezu200 g smietany 12%sol, pieprzPrzygotowanieOgorki obieramy, kroimy w talarki, oproszamy sola i odstawiamy na kwadrans. Przekladamy na sitko, pluczemy, osaczamy z wody.Koperek i szczypior siekamy.Ogorki, koperek i szczypior przekladamy do miski, dodajemy majonez i smietane. Skladniki laczym...
Najnowsze przepisy
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 14
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 26
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 22
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 27
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 45
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 60
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 58
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 66
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3096
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2168
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1509
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 762
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 724
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 711
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 689
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661







































