Mizeria
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2018/07/mizeria.html
Klasyka polskiej kuchni.Skladniki500 g ogorkow gruntowychpeczek szczypiorkupeczek koperku1 pelna lyzka majonezu200 g smietany 12%sol, pieprzPrzygotowanieOgorki obieramy, kroimy w talarki, oproszamy sola i odstawiamy na kwadrans. Przekladamy na sitko, pluczemy, osaczamy z wody.Koperek i szczypior siekamy.Ogorki, koperek i szczypior przekladamy do miski, dodajemy majonez i smietane. Skladniki laczym...
Najnowsze przepisy
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 3
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 25
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 43
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 50
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 50
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 51
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 62
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 439
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 437
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 337
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 333
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 292
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 223
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 196
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 171
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 162
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 157







































