Mizeria
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2018/07/mizeria.html
Klasyka polskiej kuchni.Skladniki500 g ogorkow gruntowychpeczek szczypiorkupeczek koperku1 pelna lyzka majonezu200 g smietany 12%sol, pieprzPrzygotowanieOgorki obieramy, kroimy w talarki, oproszamy sola i odstawiamy na kwadrans. Przekladamy na sitko, pluczemy, osaczamy z wody.Koperek i szczypior siekamy.Ogorki, koperek i szczypior przekladamy do miski, dodajemy majonez i smietane. Skladniki laczym...
Najnowsze przepisy
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 6
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 8
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 15
W lodówce zalegały mi pieczarki i kawałek mozzarelli... ⇖ 9
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 16
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 21
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 30
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 39
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 40
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 54
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 53
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 81
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1964
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1108
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 947
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 864
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 821
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 515









































