Mizeria
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2018/07/mizeria.html
Klasyka polskiej kuchni.Skladniki500 g ogorkow gruntowychpeczek szczypiorkupeczek koperku1 pelna lyzka majonezu200 g smietany 12%sol, pieprzPrzygotowanieOgorki obieramy, kroimy w talarki, oproszamy sola i odstawiamy na kwadrans. Przekladamy na sitko, pluczemy, osaczamy z wody.Koperek i szczypior siekamy.Ogorki, koperek i szczypior przekladamy do miski, dodajemy majonez i smietane. Skladniki laczym...
Najnowsze przepisy
Pyszny szybki wypiek, w którym zutylizujesz banany, które... ⇖ 9
...kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i... ⇖ 15
Pierniczki miękkie i pulchne Dzisiaj prosty przepis na... ⇖ 13
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 17
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 12
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 23
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 43
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 38
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 63
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 152
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 121
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 630
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 352
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 296
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 283









































