Mizeria
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2018/07/mizeria.html
Klasyka polskiej kuchni.Skladniki500 g ogorkow gruntowychpeczek szczypiorkupeczek koperku1 pelna lyzka majonezu200 g smietany 12%sol, pieprzPrzygotowanieOgorki obieramy, kroimy w talarki, oproszamy sola i odstawiamy na kwadrans. Przekladamy na sitko, pluczemy, osaczamy z wody.Koperek i szczypior siekamy.Ogorki, koperek i szczypior przekladamy do miski, dodajemy majonez i smietane. Skladniki laczym...
Najnowsze przepisy
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 2
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 4
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 8
Fit Paella z Kurczakiem(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 8
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 34
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 36
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 53
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 49
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 78
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1874
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1099
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 924
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 856
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 805
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 499






































