Najnowsze przepisy
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 29
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 27
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 45
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 56
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 39
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 100
Mizeria
Klasyka polskiej kuchni.Skladniki500 g ogorkow gruntowychpeczek szczypiorkupeczek koperku1 pelna lyzka majonezu200 g smietany 12%sol, pieprzPrzygotowanieOgorki obieramy, kroimy w talarki, oproszamy sola i odstawiamy na kwadrans. Przekladamy na sitko, pluczemy, osaczamy z wody.Koperek i szczypior siekamy.Ogorki, koperek i szczypior przekladamy do miski, dodajemy majonez i smietane. Skladniki laczym...
Przepisy z bloga
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 56
No, nie było mnie trochę, bo zachciało mi się skałek w... ⇖ 49
Ów kapuśniak jest niesamowicie aromatyczny i delikatny w... ⇖ 55
Cóż to była za uczta na tym talerzu. M, M, M! Sanah i... ⇖ 58