Mizeria
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2018/07/mizeria.html
Klasyka polskiej kuchni.Skladniki500 g ogorkow gruntowychpeczek szczypiorkupeczek koperku1 pelna lyzka majonezu200 g smietany 12%sol, pieprzPrzygotowanieOgorki obieramy, kroimy w talarki, oproszamy sola i odstawiamy na kwadrans. Przekladamy na sitko, pluczemy, osaczamy z wody.Koperek i szczypior siekamy.Ogorki, koperek i szczypior przekladamy do miski, dodajemy majonez i smietane. Skladniki laczym...
Najnowsze przepisy
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 29
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 24
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 28
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 23
Nie ma nic lepszego niż domowa konserwa. Taką konserwę... ⇖ 144
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 39
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 52
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 54
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 59
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 58
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 67
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1457
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 652
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 574
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 546
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 496
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 447
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 444
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 427
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 334









































