Mizeria
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2018/07/mizeria.html
Klasyka polskiej kuchni.Skladniki500 g ogorkow gruntowychpeczek szczypiorkupeczek koperku1 pelna lyzka majonezu200 g smietany 12%sol, pieprzPrzygotowanieOgorki obieramy, kroimy w talarki, oproszamy sola i odstawiamy na kwadrans. Przekladamy na sitko, pluczemy, osaczamy z wody.Koperek i szczypior siekamy.Ogorki, koperek i szczypior przekladamy do miski, dodajemy majonez i smietane. Skladniki laczym...
Najnowsze przepisy
Tradycyjna szarlotka to jedno z najbardziej klasycznych... ⇖ 11
Fit Dyniowe Kluseczki ze Szpinakiem i Brokułami(*SERIA... ⇖ 21
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 15
Fit Wysokobiałkowa Babka Czekoladowa(*SERIA FIT*)Ta fit... ⇖ 18
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 13
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 27
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 47
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 43
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 64
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 788
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 659
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 650
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 397
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 317
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 302








































