Mizeria

Cześć! Do sezonu ogórkowego jeszcze trochę. Ratujemy się tym, co „urośnie” w markecie. Moje ogórki dopiero od kilku dni zagrzewają w gruncie. Poczekam jeszcze trochę na nie. Zapomniałam całkiem nasadzić w pojemnikach, żeby teraz wysadzić do gruntu. No cóż, skleroza… Mizeria jest tak znanym dodatkiem aż nie wiem czy o niej pisać. Jednak pomyślałam sobie,...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 11
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Delikatna, kremowa i pachnąca czosnkiem. Zupa krem z... ⇖ 7
Czasem najprostsze smaki mają w sobie najwięcej magii.... ⇖ 16
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 42
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 48
Bigos z bakłażana – lekka i pyszna wariacja bez mięsa.... ⇖ 42
Zupa krem z porów – delikatna, kremowa i rozgrzewająca.... ⇖ 54
Puree z dyni to aksamitny i lekki dodatek, który zachwyca... ⇖ 47
Puszyste i mocno czekoladowe ciasto ze śliwkami –... ⇖ 76
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 825
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 323
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 274
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 260