Mleczny chleb żytni na zakwasie żytnim

Fajny, wilgotny z chrupiaca skorka i bardzo smakowity.Pajda takiego chleba znika szybciutko i na jednej sie nie konczy.Dodatek mleka sprawia ze chleb jest delikatniejszy w smaku i nie taki kwasny.Chleb zytni na zakwasie z dodatkiem mleka.CZYTAJ DALEJ
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 19
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 187
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 53
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 52
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 61
Dobrych zup nigdy nie za dużo w kuchni, przynajmniej u... ⇖ 65
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 165
Ona - ta pasta jest przepyszna i ja robią ja często bo... ⇖ 98
Niedawno pisałam wam o chicharrón ale z boczku a tym... ⇖ 79
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204