Młoda kapusta na kwaśno – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/06/moda-kapusta-na-kwasno-kuchnia.html
Młoda kapusta na kwaśno - kuchnia podkarpacka Kolejny raz wracam tej wiosny do młodej kapusty, bo to bardzo wdzięczne warzywo i smaczny dodatek do wiosennych obiadów. Tym razem proponuję duszoną młodą kapustę, która jest lekko zakwaszana, co zmienia jej charakter z łagodnego, na bardziej intensywny. Niegdyś do zakwaszania młodej kapusty używano szczawiu, jednak z czasem w wielu...
Najnowsze przepisy
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 6
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 9
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 13
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 14
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 97
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 481
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 322
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 54
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 52
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 49
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 42
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 37
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 36
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 35
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 32
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 28









































