Najnowsze przepisy
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 7
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 1
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 17
Młoda kapusta z koperkiem na ciepło
Składniki:Mała główka kapusty ok. 1 kgKoperek 1/2 pęczkaMasło 2 łyżkiMąka pszenna 2 łyżkiSólPieprzCukierSok z cytrynyPrzygotowanie:Kapustę poszatkować. Przełożyć do garnka zalać wodą do 2/3 wysokości kapusty. Gotujemy do miękkości. Jeśli wody będzie zbyt wiele po ugotowaniu odlewamy część płyny. Dodajemy posiekany koperek.W tym czasie na patelni rozgrzewamy masło,...
Przepisy z bloga
Składniki:1. Płat ciasta francuskiego2. Salami 75 g3. Ser... ⇖ 500
Składniki:1. Fasola czerwona puszka2. Kukurydza konserwowa... ⇖ 1520
Składniki:(szklanka 250 ml)Cukinia 600 g ( u mnie 3... ⇖ 3486
Składniki:Makaron 400 g ( u mnie kokardki)Filet z kurczaka... ⇖ 1142
Składniki:Makaron w kształcie ryżu 100 gPor 100gCzerwona... ⇖ 2272