Młoda kapusta zasmażana
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/05/moda-kapusta-zasmazana.html
Młoda kapusta zasmażanaMłoda kapusta na ciepło, zaprawiona zasmażką z masła, przyprawiona na słodko-kwaśno i posypana dużą ilością koperku to jedno z najsmaczniejszych dań wiosennych. Do niej młode ziemniaczki i nic więcej nie trzeba. Proste, wyśmienite danie!Składniki:1 główka młodej kapusty- 650 g poszatkowanej1 duży pęczek koperku2 łyżki masła klarowanego2 łyżki mąki pszennej1/2 cytryny lub łyżka octu ryżowegosól, pieprz do smaku1 łyżka maggiSposób...
Najnowsze przepisy
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 13
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 32
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 25
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 33
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 30
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 43
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 39
Ciasto naleśnikowe na krokiety różni się trochę od... ⇖ 192
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 55
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 44
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 140
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 40
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1801
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1169
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 645
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 611
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 600
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 561
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 487
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 479
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 461







































