Młoda kapusta zasmażana
Źródło: https://okolicepalnika.pl/przepis/mloda-kapusta-zasmazana/
Jeśli poszukujesz idealnego dodatku do obiadu, zasmażana młoda kapusta sprawdzi się w tej roli idealnie. Wystarczy kilkanaście minut roboty, aby wyczarować coś naprawdę pysznego. Co więcej, przepis jest tak prosty, że z jego przygotowaniem poradzi sobie każdy, nawet bardzo początkujący kucharz. Młoda kapusta zasmażana –… Artykuł Młoda kapusta zasmażana pochodzi z serwisu Okolice Palnika - blog kulinarny.
Najnowsze przepisy
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 12
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 24
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 39
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 20
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 32
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Klasyczna wersja tej sałatki to popularny dodatek lub... ⇖ 1667
Oto idealny przepis na obiad dla zabieganych. Sałatka z... ⇖ 347
Oto sos, który zawsze warto mieć w lodówce. Prosta i... ⇖ 342
Jeśli szykujesz świąteczne menu, koniecznie wpisz na... ⇖ 465
Kiedy masz ochotę na coś słodkiego, a nie chce ci się... ⇖ 489
Pyszne gnocchi z cukinią do zrobienia w 10 minut. Raz, dwa... ⇖ 588
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1874
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1267
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 753
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 704
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 618
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 579
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 477









































