Młoda Kiszona Kapusta
Źródło: http://www.kulinarne-co-nieco.pl/2025/06/moda-kiszona-kapusta.html
Młoda Kiszona Kapusta Kiszenie to jedna z najstarszych metod konserwowania żywności, obecna w niemal każdej kulturze świata. W Europie Środkowej szczególnie bliskie jest kiszenie kapusty – niegdyś podstawowego składnika zimowej kuchni, dziś wracającego w lekkiej, nowoczesnej odsłonie. Choć najczęściej kisi się kapustę późną, zimową, coraz więcej osób sięga po kapustę młodą, która – choć delikatniejsza – potrafi zaskoczyć aromatem, świeżością i...
Najnowsze przepisy
Dziś kolejny przepis z wielu na diecie keto. Placki są... ⇖ 9
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 19
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 19
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Kotleciki Indycze z Cukinią(do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 51
Lasagne w Wersji Light(*SERIA FIT*)Lasagne w wersji light... ⇖ 49
Fit Paella Wegańska z Wędzonym Tofu(Cook4me Tefal -... ⇖ 48
Fit Paella z Kurczakiem(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 52
Błyskawiczny Majonez Mleczny Ten domowy majonez mleczny z... ⇖ 55
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 611
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 535
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 522
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 514
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 455
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 417
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 416
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 409
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 290
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 283









































