Młoda Kiszona Kapusta

Młoda Kiszona Kapusta Kiszenie to jedna z najstarszych metod konserwowania żywności, obecna w niemal każdej kulturze świata. W Europie Środkowej szczególnie bliskie jest kiszenie kapusty – niegdyś podstawowego składnika zimowej kuchni, dziś wracającego w lekkiej, nowoczesnej odsłonie. Choć najczęściej kisi się kapustę późną, zimową, coraz więcej osób sięga po kapustę młodą, która – choć delikatniejsza – potrafi zaskoczyć aromatem, świeżością i...
Najnowsze przepisy
Tropikalne cold brew, wspomnienie lata w szklance Smak,... ⇖ 5
Bardzo smaczny i zdrowy syrop z czarnego bzu z małą... ⇖ 13
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 11
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 19
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 26
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 20
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 19
Prosta pyszna sałatka, która najlepiej smakuje w sezonie... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Szybka Domowa Fit Granola Szybka fit granola to domowa... ⇖ 40
Mini Pizza Jajeczna (do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 61
Śródziemnomorski Krem Pomidorowy z Quinoa (Cook4me Tefal... ⇖ 68
Gelato Mango Lassi (Ninja Creami NC300EU) Gelato mango... ⇖ 51
Koktajl Truskawkowo - Jagodowy Wyobraź sobie poranek,... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1438
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 629
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 572
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 541
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 505
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 452
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 449
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 442